Helaas zijn wij genoodzaakt -vanwege het Corona-virus- onze reserveringen op te schorten. De Belgische overheid heeft aangegeven dat ook privé-sauna's t/m zondag 19 april a.s. gesloten zullen zijn. 
Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en hopen u spoedig weer te mogen verwelkomen in Aqua Sauna Plezier. 
Beterschap aan alle getroffen mensen en sterkte voor hun directe omgeving.
Zorg goed voor uzelf en voor anderen.

Het Aqua Sauna Plezier-teamDoor hier te klikken komt u direct in ons reserveringssysteem.
Aldaar kunt u zelf zien welke blokken nog beschikbaar zijn en welk tarief wij daarvoor vragen. Pas als u gaat boeken wordt u gevraagd in te loggen middels een paswoord. Mocht u nog geen paswoord hebben, dan kunt u dat ter plekke aanmaken.

Verdere uitleg

  • u kunt via het reserveringssysteem boeken tot 12 uur voor het betreffende blok.
    Bent u daarvoor te laat, bel ons dan op (0032) 0476 504276
  • soms lukt het de bank niet uw overboeking van het voorschot tijdig aan ons te melden. U ontvangt daarvan dan ook geen bevestiging per e-mail. Neemt u dan een bewijs mee dat u het voorschot heeft overgemaakt. Mocht dit alles niet lukken, bel ons zodat wij u verder kunnen helpen
  • bij het boeken van de door u gewenste uren kunt u aangeven met hoeveel personen u komt en in welke leeftijdscategorie. Dit is van belang voor het bepalen van het tarief.
    Ook kunt u aangeven of u badlakens en/of badjassen wilt huren, een maaltijd wilt bestellen, e.d.
  • heeft u een cadeaubon, dan kunt u dit aangeven bij uw reservering
  • consumpties hoeven niet van tevoren geboekt te worden. Zij staan gereed in onze units en worden aan het eind van het bezoek met u afgerekend
  • als u een reservering heeft gemaakt en u kunt deze niet nakomen, geeft u dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Uw reservering vervalt niet automatisch als u het gevraagde voorschot niet betaald heeft. Annuleren kan middels uw eigen account of u kunt ons bellen


Mocht u tenslotte "verdwaald raken" in ons reserveringssysteem, bel ons dan op (0032) 0476 504276, en wij helpen u verder.

Alvast veel badplezier toegewenst,
het Aqua Sauna Plezier-team